Amelia: Waardevol en ijverig
Visie

Amelia staat voor “ijverigheid” en “doorzet” in het Latijns. In de Perzische cultuur staat het voor een “waardevolle ketting”. Wij fuseren deze definities door met “ijverigheid” een “waardevolle” selectie van onze producten te bieden. Na 20 jaar lang top kwaliteit van de bergen van Afghanistan tot de Safraan velden van Iran te hebben geïmporteerd, vroegen wij ons af: “Waarom kan dit niet in de gewone supermarkt gekocht worden?” Zo is onze missie ontstaan: Breng top kwaliteit wereld producten naar iedere keuken!

hashem-rahmani-sAuMYBtdA9M-unsplash
Eerlijk voor de boeren, Heerlijk voor jou!

Amelia heeft zijn wortels stevig gevestigd in de groothandel wereld. Dat betekent dat wij leveren aan veel supermarkten, marktkraampjes en andere groothandeleraars binnen en buiten Europa. Eerlijke handel is onze toewijding, daarom werken we al jaren rechtstreeks samen met onze bron: De boeren! 

We zijn betrokken met onze handelpartners en ondersteunen onze boeren. Dit door een eerlijke prijs te bieden en groots af te nemen. Hierdoor leveren zij ons de beste kwaliteit en alsnog goedkoper dan de markt.

Bij Amelia vinden we dat genieten van de beste kwaliteit  hand in hand moet gaan met het streven naar eerlijkheid en duurzaamheid.

Groothandel in Noten, gedroogd fruit, rijst en meer!

Wij begrijpen als geen ander dat echte notenliefhebbers bereid zijn om een noot te kraken voor heerlijke smaken. Daarom hebben leveren we al jaren aan onze hechte groep van groothandelaren, winkels, marktlui, restaurant en cateraars! Kom je er gezellig bij? We leveren al zeer voordelige bulkverpakkingen, maar mocht je behoefte hebben aan meer? Dan kunnen we dit laten oplopen tot containers! Stuur gerust een mail met je bedrijfsgegevens en voel je welkom voor een kennismaking.

Over ons – Amelia
Shopping Cart